OM System Fotózoo nap

Csatlakozz hozzánk egy egész napos fotós kalandra június 8-án, a Fővárosi Állat – és Növénykertbe! Kapcsolódj a fotós közösséghez és gazdagodj új élményekkel!

Egyedülálló fotós esemény keretein belül vehetsz részt a Tripont által szervezett OM System Fotozoo napon, ahol az OM System legújabb gépeivel, objektíveivel fedezheted fel az Állatkert kincset érő élővilágát! Három felállított fotóponton várunk, ahol lehetőséged lesz próbálgatni a gépeket és objektíveket, szakértő csapatunk pedig azon lesz, hogy megválaszolja minden felmerülő kérdésed! A fotópontokon kollégáink mellett ott lesz a Budapesti Állatkert egy munkatársa is, akitől rengeteg érdekes dolgot tudhatsz meg a helyben élő állatokról, viselkedésükről. A barlangteremben napközben friss kávéval és pogácsával várunk, és itt lesz az OM System Fotózoo nap megnyitója. Napközben az előadások és a Fotózoo nap záró akkordja is itt kap helyet.

Inspirálódj az előadásokon, tudj meg többet a Budapesti Állatkert élővilágáról és teszteld tudásod és kreativitásod a FOTOMARATON pályázatán! Ne csak résztvevő legyél, hanem nyertes is: 2.500.000 Ft értékben gyűjtöttünk össze díjakat, melyeket kilenc kategóriában pályázva vihetnek haza a legjobb fotók készítői! OM System TG 7-es fényképezőgépek, állványok, kiegészítők, fotós táskák és még sok más értékes nyeremény vár rád! Az esemény résztvevői a pályázaton ingyenesen indulhatnak!

A rendezvényen való részvétellel csak nyerni lehet: A részvételi díj 10.000 Ft, amiért cserébe egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal* ajándékozunk meg! A részvételi díjban benne foglaltatik még a napi felnőtt belépő 5.000 Ft-os ára, és a Fotómaraton 2.000 Ft-os nevezési díja is! Így a 10.000 Ft-os részvételi díjadért összességében azonnal 17.000 Ft értéket kapsz!

Ezen felül a helyszínen további kedvezményekkel várunk, arról nem is beszélve, hogy milyen szép élménnyel leszel gazdagabb! 🙂

*A 10.000 Ft értékű utalványt OM System, Olympus, Manfrotto, Joby, Peak Design termékekre válthatod be üzletünkben 2024.08.30. napjáig! 

SZEMÉLYES REGISZTRÁCIÓ

Ha személyesen szeretnél regisztrálni, akkor várunk szeretettel a Fővárosi Állat és- Növénykertben, a Kissziklában!

Scroll to Top