Zsűri

A zsűri

***

Tombor Zoltán
fotográfus

1973-ban született Budapesten és tizenévesen kezdett érdeklődni a fotografálás iránt, mely az érettségi után hivatásává vált. Nyolc év hazai divat- és reklámfotó tapasztalattal 2003-ban Milánóba költözött, hogy bemutatkozhasson az európai piacon, 2011 óta New Yorkban él és dolgozik. Az elmúlt 15 évben több önálló és csoportos kiállításon vett részt és rangos nemzetközi fotópályázatokon díjazták munkáját, munkái megtalálhatok a Lumas és az Unveiled Art nemzetközi galériákban.

 

Somosi Rita
művészettörténész

A kortárs művészet területén dolgozik kurátorként, a kortárs művészetről publikál, különös tekintettel a fotóművészetre. A VILTIN Galéria munkatársa, a Budapest Fotófesztivál alapítója és kurátora.

 
 

Urbán Ádám
fotográfus

Középiskolás kora óta fotografál. A Záray-stúdióban szerzett gyakorlatot a reklám és portré fotózásban. 1995-ben barátaival megalapították a Free magazint, s hamarosan számos alkalmazott fotográfiai megbízást kapott. Jelentős reklámügynökségeknek dolgozik, több nagy cég kampányát fotografálta már. Reklám és divatképeivel, valamint portréival jelentős díjakat nyert. Mostanság dokumentarista fotósorozatokat készít és továbbra is foglalkozik reklámfotózással is. öbb egyéni kiállításon és szakmai publikációkban mutatta be műveit. Tagja a Pictorial Collective és a Random egyesületeknek.

 

Peti Péter
fotográfus

A mai napig egyik legnagyobb szenvedélye a szépség megragadása, ezért is volt, hogy régebben a színház-, a tánc- és a portréfotózás területén alkottott. Manapság a középformátumú digitális technikán és az alkalmazott fotográfián belül a műtárgyak digitalizálása foglalkozik

 

Sasvári Géza
fotográfus

7 éves kora óta készít fótokat. A 90-es évek végén először fényképezett az online és a nyomtatott médiában.
Jelenleg Magyarországon, Angliában és Kínában dolgozik, és együttműködik a Panasonicnal Sanghajban, ahol több mint egy éve él.
Mindig újfajta kifejezésmódokat keres, spontán improvizációs megközelítése segíti abban, hogy elkapja a tökéletes pillanatot. Szereti a dokumentum- és utazásfotózást, a portrékat és az épületfotózást.
Másik szenvedélye a zene: számos hangszeren játszik, és több mint 20 éve él.